Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: elkezdődött az átigazolás a klub hierarchiájában! – hivatalos

A Manchester United közleményben tudatta, hogy Omar Berrada személyében új ügyvezető igazgatót (CEO) neveznek ki a klub élére.

A Manchester United közleményben tudatta, hogy Omar Berrada személyében új ügyvezető igazgatót neveznek ki a klub élére, aki az új igazgató tanácsban is fontos szerepet tölt majd be.

A bejelentés több okból is pikánsnak nevezhető, hiszen egyrészt az MU sportszakmai döntéseiért és vezetéséért immáron felelős Sir Jim Ratcliffe valóban azonnal hozzálátott a klub átalakításához, sok szurkoló szimpátiáját már most elnyerve; másrészt Berrada a városi rivális Manchester City-t hagyja ott az MU kedvéért.

Omar Berrada igencsak jól csengő név a top-futball tekintetében, hiszen a City előtt az FC Barcelonánál is tevékenykedett vezető pozícióban. A marokkói felmenőkkel bíró, Párizsban született szakember Man. City-nél töltött szerepéről sok mindent elmond, hogy neki tulajdonítják többek között a City akadémiájának felvirágoztatását, vagy éppen az olyan sztárok megszerzését, mint Erling Haaland.

“Nagy örömünkre szolgál bejelenteni Omar Berrada érkezését. A Manchester United-nél eltökéltek vagyunk, hogy a korábbi sikereket újra visszahozzuk az Old Traffordra. Omar érkezése az első lépése az átalakulásoknak, hiszen mind a pályán, mind azon kívül a lehető legtöbbet szeretnénk elérni a közös utazásunk során.” – fogalmazott közleményében az MU, ahol jelenleg a Patrick Stewart megbízott ügyvezetőként tevékenykedik addik, amíg Omar Berrada munkába állását be nem jelentik a “vörös ördögök”.