Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két magyar válogatott játékos szerződhet a Sepsihez – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint a román bajnokságban (Liga I) szereplő Sepsi OSK két magyar válogatott labdarúgó leigazolására készül…

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy a Sepsi OSK hamarosan bejelentheti két magyar válogatott labdarúgó, Varga Kevin és Nagy Ádám érkezését.

“Mivel azt kérdeztétek, hogy nem azért hozunk új szélsőt, mert eladjuk Stefanescut, most megnyugtatlak benneteket, hogy nem. Azért érkezik új szélső, mert Damascan elment, s kell egy jó szélső a helyére. Holnap meglátjátok, kit fogunk hozni, s örülni fogtok neki. Még van két név a tarsolyunkban, nem is akármilyen. Az ő helyzetük a hét végéig fog eldőlni, ha egy is érkezik közülük, az már nagy dolog lesz” – írta a Sepsi szurkolóinak címzett üzenetében Diószegi László klubtulajdonosa neveket nem említve.

A 27 éves szélső két éven belül hatodszor váltott klubot, miután a múlt héten szerződést bontott a ciprusi Apollon Limasszol együttesével, így szabadon igazolhatóként csatlakozhatna a háromszékiekhez. Varga a ciprusi gárda színeiben az ősszel 10 mérkőzésen jutott részfeladatokhoz. Azt megelőzően tavasszal a Debrecen színeiben 12 NB I-es meccsen két gólt és két gólpasszt ért el.

Ezzel szemben Nagyot élő szerződés köti az olasz másodosztályú Pisa csapatához, és az ügynöke nemrégiben erősítette meg, hogy marad a csapatnál a távozásáról felröppent hírek ellenére. Ugyanakkor a középpályás az aktuális idényben mindössze 11 bajnokin jutott szóhoz, melynél több játéklehetőségre vágyik.