Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hazatért a Newcastle United játékosa! – hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Celta Vigo együttese bejelentette, hogy szerződtette a Newcastle United spanyol játkosát, Javier Manquillót.

 

A 29 esztendős jobbhátvéd a két klub hivatalos közleménye szerint 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a Celtával. Az átigazolás pontos összegét nem említik a felek, pusztán azt, hogy végleges egyességről van szó.

Az Atlético Madridban nevelkedő Manquillo 2017 nyarán szerződött a Newcastle United együtteséhez, ahol a kezdeti évek lendülete után az idei szezonra már teljesen távol került a kezdőcsapattól – Utóbbit mi sem támasztja alá jobban, minthogy nem kapott lehetőséget egyik sorozatban sem Eddie Howe menedzsertől.

A Transfermakrt által 2 millió euróra taksált korábbi spanyol utánpótlás válogatott játékos a hat és fél éve alatt 110 találkozón szerepelt a Newcastle United-ben, két gólt és hét gólpasszt jegyzett.

A La Ligában igencsak bukdácsoló, jelen állás szerint a kiesés ellen menekülő Celtánál minden bizonnyla nagyobb eséllyel talál majd vissza a helyes útra játékos karrierje, már ami a játékperceket illeti.