Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Élcsapathoz kerülhet a magyar légiós – sajtóhír

Helyi sajtóbeszámolók szerint a Budapest Honvéd egykori bajnok csatára új csapathoz kerülhet Izraelben…

Az izraeli sports.walla.co.il információi szerint a Maccabi Bnei Raina gólveszélyes magyar támadója, Koszta Márk megszerzése iránt az ország egyik legjobb csapata, a Hapoel Beer Sheva is érdeklődést mutat, azonban a lap szerint az érdeklődő még nem küldött ajánlatot a kiszemeltért.

A 27 éves magyar támadó először tavaly januárban az orosz Torpedo Moszkvától kölcsönben került az izraeli csapathoz, később azonban véglegesítették őt. Koszta az előző alapszakasz hajrájában hat meccsen öt gólt szerzett, majd az alsóházi rájátszásban további hét találkozón háromszor talált a kapuba és főszerepet vállalt csapata bennmaradásából. Az aktuális idényben a Maccabi az alapszakasz hajrájában a felsőházba kerülésért küzd, Koszta 19 mérkőzésen háromszor volt eredményes.

Az egykori korosztályos válogatott támadó hazánkban a Budapest Honvéd, a Kisvárda, a Mezőkövesd, az Újpest és a Zalaegerszeg futballistája volt, mielőtt légiósnak állt volna.

A Maccabi Bnei Raina jelenleg az ötödik, míg a Kosztát elvileg kiszemelő Hapoel Beer Sheva a negyedik helyen áll az izraeli bajnokság (Ligat ha’Al) 14 csapatos mezőnyében.