Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: egyre nagyobb veszélyben Thomas Tuchel állása a Bayern München élén! – sajtóhír

Nicoló Schira értesülései alapján a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München az aktuális idényt követően minden bizonnyal megköszöni Thomas Tuchel munkáját, azonban amennyiben nem javul a csapat teljesítménye, már ebben a szezonban távozhat a klub éléről…

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Nicoló Schira beszámolói szerint a Bayern München vezetősége kicsit sem meglepő módon nem igazán elégedett Thomas Tuchel munkájával. A klub illetékesei valószínűleg a szezon után menesztik a tapasztalt német trénert, ha viszont nem igazán javul a csapat teljesítménye, még akár ebben a kiírásban megeshet az esetleges váltás. 

Thomas Tuchel még az előző szezon végéhez közeledve lett kinevezve a Bayern München élére. Nagy meglepetés volt, amikor a klub bejelentette Julian Nagelsmann menesztését, hiszen a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában is érdekeltek voltak, noha Nagelsmann vezetésével szintén akadtak hullámvölgyek. Thomas Tuchel érkezésével az együttes kiesett az előbb említett kupákból, ráadásul a bajnoki cím is nehezen lett meg végül. A jelenlegi szezonban a müncheni gárda rendkívül gyorsan búcsúzott a Német Kupából, míg a bajnokságban jelenleg 5 pont a lemaradás a listavezető Leverkusen mögött, a Bayern München 2012 után maradhatna újra bajnoki aranyérem nélkül.