Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: ismét kidőlhet sérülés miatt Trent Alexander-Arnold

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool védője, Trent Alexander-Arnold ismét megsérülhetett a Burnley elleni bajnokin. 

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szerint Trent Alexander-Arnoldot elővigyázatosságból cserélték le, mivel a Burnley ellen 3-1-re megnyert mérkőzés első félidejében kellemetlen érzést érzett a térdében.

Alexander-Arnoldot a félidőben cserélték le, ebben a hónapban mindössze ez volt a második alkalom, hogy kezdőként léphetett pályára, mióta felépült az oldalszalagjának kisebb szakadásából. Félő, hogy a jobbhátvéd újabb kihagyás elé nézhet, de ezt a következő 48 órában elvégzett vizsgálatok fogják megállapítani.

Arra a kérdésre, hogy ugyanaz a térde sérült-e meg Alexander-Arnoldnak Klopp azt mondta:

“Ugyanott érzett fájdalmat a térdében. Semmi komoly jelenleg, de megint érezte, így meg kell néznünk és ki kell értékelnünk a problémát. Trent azt mondta, hogy rendben van, de nincs rendben, mert érzi a fájdalmat, így óvatosnak kellett lennünk és le kellett cserélnünk őt.”

Conor Bradley, akinek édesapja a múlt héten hunyt el, továbbra sem volt elérhető, ami azt jelentette, hogy a Liverpool elismert jobbhátvéd nélkül maradt a Burnley elleni találkozó második félidejére, így a középpályás Curtis Jones állt be védekezni.

A Liverpoolból betegség miatt hiányzott a kapus, Alisson Becker, a védelemből Joe Gomez és a középpályáról Ryan Gravenberch és Szoboszlai Dominik is, de Klopp bízik benne, hogy a magyar válogatott játékoson kívül mindhárman bevethetőek lesz a jövő szombati, Brentford elleni Premier League-meccsen idegenben.