Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: új megállapodást kötött sztárjával a Real Sociedad! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított sztárjával, Kubo Takefusával.

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

Ander Barrenetxea szerződéshosszabbítását követően újabb meghatározó játékosával kötött új megállapodást a Real Sociedad gárdája. A baszk együttes ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy Kubo Takefusával is egyességre jutottak a közös folytatást illetően. Kubót a korábbi kontraktusa 2027 nyaráig kötötte a Real Sociedadhoz, ezt hosszabbították meg most a felek további két évvel, azaz 2029 nyaráig.

A japán támadó másfél évvel ezelőtt, 2022 nyarán került a Sociedad csapatához, akik 6,5 millió eurót fizettek érte a Real Madridnak. Kubo azóta a Sociedad kulcsfigurájává vált, első szezonjában 44 találkozón 9 gólig és 9 gólpasszig jutott, míg a most futó idényben 27 mérkőzés után 6 találat és 4 előkészítés áll a neve mellett. A japán futballista iránt már az előző nyáron is nagy érdeklődés volt a topcsapatok irányából, de a Sociedad most az új szerződéssel egy kedvezőbb tárgyalási pozíciót harcolt ki magának, minden bizonnyal jelentősen megemelve a korábbi kontraktusban szereplő 60 millió eurós kivásárlási záradékot.