Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Martín Palermo következő csapata – sajtóhír

Megbízható sajtóértesülések szerint a legutóbb az argentin Platensét irányító egykori kiváló csatár Paraguay-ban állhat munkába…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a paraguayi rekordbajnok Olimpia Asunción együttese Martín Palermót fogja kinevezni a csapat új vezetőedzőjének, akivel a 2024-es naptári esztendő végéig állapodtak meg.

Az 50 éves tréner legutóbb az argentin Platense csapatát irányított, melyet a 2023-as naptári esztendőben  kiesőjelöltből nem csak benntartott, hanem a Copa de la Liga Profesionalban egészen a fináléig vezette azt, de végül a Rosário Central elleni döntőt nagy csatában elvesztették. Palermo korábban a Godoy Cruz, az Arsenal Sarandí és az Aldosivi csapatait irányította hazájában, valamint Mexikóban és Chilében edzősködött. Eddigi legjobb eredménye a chilei Unión Espanolával elért bajnoki második helyezés volt.

Az Olimpia a múlt héten menesztette a tavaly nyáron kinevezett Francisco Arcét, akitől minden bizonnyal a Boca Juniors gólrekordere veheti át a stafétát.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!