Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: véget ért az Aston Villa középpályásának szezonja

Rossz hírek érkeztek az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa hétvégén megsérült középpályásáról, Boubacar Kamaráról.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Az Aston Villa középpályása, Boubacar Kamara a szezon hátralévő részére kiesett, miután elülső keresztszalag-szakadás (ACL) gyanúja merült fel nála.

A 24 éves játékos a Manchester United elleni vasárnapi, 2-1-es Premier League-vereség alkalmával szenvedett sérülést a jobb térdében, és a 65. percben Moussa Diaby váltotta.

További vizsgálatokat terveznek, de a francia válogatott játékos valószínűleg kihagyja a szezon hátralévő részét, és a nyári Európa-bajnokságot is, mivel várhatóan öt-hat hónapig kényszerpihenőn lesz. A sérülés jellegének megerősítése után várhatóan meg is műtik.

Kamara, aki az Olympique Marseille-től 2022 nyarán ingyen került a Villához, 2022 szeptemberében szenvedett térdszalag-sérülést. A probléma miatt kilenc mérkőzést hagyott ki klub és válogatott szinten.

Kamara sérülése a harmadik ACL-sérülés, amelyet a Villa játékosa szenvedett el az elmúlt hónapokban, miután Tyrone Mingsszel és Emiliano Buendiával is ugyanez történt a szezon korábbi szakaszában.

Az Aston Villa, amely az utolsó hat mérkőzéséből csak egyet nyert meg minden sorozatot figyelembe véve, legközelebb szombaton a Fulham ellen lép pályára a Craven Cottage-on.