Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Betis rutinos hátvédje – HIVATALOS

A Real Betis a rutinos argentin válogatott hátvédjével való együttműködés további folytatását jelentette be…

(Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images)

A Real Betis a keddi napon tette közzé, hogy 2026-ig megújította a csapat rutinos argentin hátvédje, Germán Pezzella szerződését.

A 32 esztendős középhátvéd először 2015-ben igazolt a sevillai zöld-fehérekhez, első ízben két évet töltött a csapatnál, majd előbb kölcsönben, később végleg a Fiorentinához került. Pezzella 2017 és 2021 között erősítette az olasz csapatot, majd visszatért a Betishez, a második korszaka pedig továbbra is töretlenül tart az andalúziai együttesnél.

Pezzella a két sevillai időszakban együttesen már csaknem 200 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. A LaLiga előző idényében 31 mérkőzés jutott neki, míg az aktuális kiírásban eddig 23 találkozón szerepelt, menet közben több alkalommal a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.

A rutinos labdarúgó azelőtt hazájában a River Plate nevelése volt, míg az argentin válogatottban 2017 óta 39 mérkőzésen foglalkoztatták, ezalatt hátvéd létére három gólt szerzett. Pezzella tagja volt a 2022-es katari világbajnokságon aranyérmet nyert Albiceleste keretének is.