Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Toni Kroos nem döntött még a jövőjéről, sem a Real Madridnál, sem a német válogatottnál

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, Toni Kroos arról beszélt, hogy nem hozott még döntést a jövőjével kapcsolatban.

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

A Real Madrid középpályása, Toni Kroos elmondta, hogy még nem döntött a jövőjéről sem a klubjánál, sem pedig a német válogatottnál.

Kroosnak júniusban lejár a szerződése Madridban, és bár 2021-ben visszavonult a nemzetközi szerepléstől, a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a 34 éves játékos fontolgatja a visszatérést a német válogatottba a nyári, hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt.

“Mindig az igazat mondom, és az igazság az, hogy nem tudom”

– mondta Kroos a madridi jövőjéről.

“Gondolkodom rajta, még nem döntöttem el semmit. Azt viszont biztos, hogy nagyon boldog vagyok, és azt is tudom, hogy sokan szeretnék, hogy folytassam, ami jó hír. Jól érzem magam. Döntéseket kell hoznom, sokat kell gondolkodnom, hogy mit fogok csinálni. Az igazat megvallva, még nem döntöttem el, hogy hosszabbítok-e vagy visszatérek a német válogatottba. Ez sok mindentől függ, a személyes terveimtől is: mindig is azt mondtam, hogy magas szinten szeretném befejezni a pályafutásomat. Elégedett vagyok a tavalyi döntésemmel. Hogy visszatérjek Németországba? Még gondolkodom rajta. Ez is egy lehetőség.”

Kroos a madridiak edzőjével, Carlo Ancelottival beszélgetett a holnapi RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzés előtt.

“Meg fogja hozni a döntését a madridi jövőjéről, és ezt tiszteletben kell tartanunk”

– tette hozzá Ancelotti.

“A csúcson kell abbahagyni, ahogy én látom. Neki kell kiválasztania a megfelelő időpontot. A teljesítménye még mindig ugyanolyan, nem voltak hullámvölgyei. Hogy ajánlanám-e neki, hogy visszatérjen a német válogatottba? Nem tudom. Toni Kroosnak joga van eldönteni, hogy mit akar, és mi tiszteletben tartjuk a döntését.”