Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: idegenben botlott a listavezető Real Madrid – videóval

A Rayo Vallecano oda-vissza pontokat tudott lopni a fővárosi gigásztól, a Girona ismét szorossá teheti a bajnokság állását amennyiben nyerni tud a holnapi játéknapon…

(Photo by Diego Souto/Getty Images)

A hétközi Bajnokok Ligája győzelmet követően ismét idegenben lépett pályára a Real Madrid, azonban a csapat látványosan elfáradt a két idegenbeli túra folyamán, hiszen Carlo Ancelotti csapata nem csak Németországban, hanem a Rayo otthonában is jócskán megizzadt.

A Blankók pedig abszolút jól kezdték a mérkőzést, Joselu gólja révén már a 3. percben megszerezték a vezetést, azonban a korai tempó hamar elfogyott, a Real Madrid kezdőjén pedig idejekorán a fáradtság jelei mutatkoztak.

A Rayo ezt ki is tudta használni, egy Camavinga kezezést követően Raúl de Tomas rúghatott büntetőt, amelyet az egykori Real Madrid futballista értékesíteni is tudott, így kiegyenlítve még az első félidő folyamán.

A második etapban hiába próbálkozott a Real Madrid, a hazaiak hősiesen védekeztek, Carlo Ancelotti csapata pedig a cserék után sem tűnt sokkal frissebbnek, így a listavezető 2 pontot hullajtott a Rayo otthonában.

A bajnoki címért való verseny pedig így ismét élesedni látszik, hiszen amennyiben a Girona holnap meg tudja verni az Athletic Bilbao csapatát, a felek között ismét csupán 3 pontosra olvad a különbség.

Rayo Vallecano – Real Madrid 1-1 (1-1)
Gólszerzők: De Tomas (27.) ill. Joselu (3.)
Kiállítás: – ill. Carvajal (94.)

Rayo Vallecano: 1 Stole Dimitrievski 24 Florian Lejeune 5 Aridane Hernández 12 Alfonso Espino 20 Iván Balliu 23 Óscar Valentín 17 Unai López 18 Álvaro García 7 Isi Palazón 8 Óscar Trejo 22 Raúl de Tomás

Real Madrid: 13 Andriy Lunin 18 Aurélien Tchouaméni 6 Nacho 20 Fran García 17 Lucas Vázquez 12 Eduardo Camavinga 10 Luka Modric 21 Brahim Díaz 15 Federico Valverde 7 Vinícius Júnior 14 Joselu

 

A 25. forduló végeredményei és további programja:

Péntek:
Villarreal – Getafe 1-1

Szombat:
Atletico Madrid – Las Palmas 5-0
Osasuna – Cádiz 2-0
Celta Vigo – FC Barcelona 1-2
Valencia – Sevilla 0-0

Vasárnap:
Rayo Vallecano – Real Madrid 1-1
16:15 Granada – Almería (Tv: Spíler 2)
18:30 Mallorca – Real Sociedad (Tv: Spíler 2)
21:00 Betis – Alavés (Tv Spíler 2)

 

Standings provided by Sofascore