Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Real Madrid Sergio Ramos előtt tiszteleg majd a Sevilla elleni mérkőzés előtt

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) hétvégi, 26. fordulójában a Real Madrid a Sevillát fogadja a Santiago Bernabeu stadionban, ahol egy kisebb meglepetéssel készülnek a csapat korábbi kapitányának, Sergio Ramosnak.

 (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A Real Madrid vasárnap, a Sevilla elleni hazai mérkőzés előtti percekben korábbi játékosa és csapatkapitánya, Sergio Ramos előtt fog tisztelegni.

A klubnál annak ellenére, hogy a távozása kissé ellentmondásos volt – Ramos szerződése a szezon végén lejárt volna, ő lassan reagált a hosszabbítási ajánlatra, és amikor megtette, a Madrid közölte vele, hogy az már lejárt -, legendának tartják, és készülnek valamivel a mérkőzésre.

A madridiak elismerik, hogy ez a kis tiszteletadás nem éppen az, amit egy olyan legenda, mint Ramos megérdemel – hiszen mindkét csapat számára fontos meccsről van szó -, de mindenképpen tiszteletteljes a 37 éves játékos felé, aki 16 év alatt 671 alkalommal játszott a Real Madridban.

Ez az első alkalom, hogy Ramos a távozása után a Santiago Bernabeu stadionban játszik, és csak a második alkalom, hogy pályafutása során ellenfélként lép pályára a királyi gárda ellen.

Ramos a héten a DAZN-nek adott interjújában elmondta, hogy nem fog ünnepelni, ha gólt szerez a mérkőzésen.

A Sevilla azt mondja, hogy még nem tájékoztatták őket semmilyen tervről.