Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Hegyi Krisztián szerint jó döntés volt Hollandiába igazolni a West Hamből

Boldog jelenlegi holland állomáshelyén a West Ham United 21 éves magyar hálóőre, Hegyi Krisztián.

Jó döntésnek tarja a Hollandiába szerződését Hegyi Krisztián, akit januárban a Konferencia-ligában címvédő West Ham United adott kölcsön a másodosztályú FC Den Bosch együttesének, írja az MTI.

A 21 esztendős hálóőr a Nemzeti Sporthíradó megkeresésére elmondta: kisebb betegségen esett át, de készen áll a pénteki bajnoki mérkőzésre.

“Hála Istennek, elég jól megy a védés, az elmúlt hat meccsből négyet is kapott gól nélkül tudtam lehozni. Ez nagyon jó kezdés, erre szeretnék építeni a következő mérkőzéseken”

– fogalmazott.

 “Nagyon jó döntés volt, hogy Hollandiába igazoltam, az elmúlt hat meccsen bebizonyosodott, hogy ez egy jó bajnokság, jó csapathoz szerződtem. Jó lépés volt, amit januárban meghoztunk a menedzseremmel, meglátjuk, hogy nyáron merre visz az élet”

– fejtette ki Hegyi. Számára olyan érzés a holland együttesnél szerepelni, mintha egy családba került volna, a szurkolók is kitartanak mellettük a rossz eredmények ellenére: a csapat hat bajnoki óta nyeretlen, ebből négyszer gól nélküli döntetlent játszott.

Elárulta: gondol a felnőtt válogatott szereplésre, álma válna valóra, ha Magyarországot képviselhetné – tavaly márciusban már edzhetett együtt a nemzeti csapattal -, de tudja, hogy erős riválisai vannak a poszton.