Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan aláírja új szerződését a Manchester City fiatal tehetsége! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan aláírja új szerződését az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttesének fiatal tehetsége, Oscar Bobb.

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester City együttesének vezetősége szeretne szerződést hosszabbítani fiatal reménységével, Oscar Bobbal. A 20 éves játékos idén nyáron került fel a manchesteriek felnőttei közé, Pep Guardiola pedig egyre több lehetőséget biztosít a számára. A beszámolók alapján a spanyol mester rendkívül elégedett a norvég szélsővel, akivel a vezetőség már hosszú ideje tárgyal a szerződése meghosszabbításáról. Bobb aktuális kontraktusa 2026 nyaráig köti őt a Cityhez, amit a vezetőség szeretne további 3 évvel, 2029 nyaráig megtoldani, illetve a fiatal tehetség fizetését is jelentősen megemelnék, a hírek szerint a háromszorosát kapná a mostani keresetének. A források alapján Bobb is a Citynél képzeli el a jövőjét, így a hivatalos bejelentésre akár már a következő hetekben sor kerülhet.

Oscar Bobb a Manchester City színeiben eddig 16 mérkőzésen kapott lehetőséget Pep Guardiolától, összesen 579 perc erejéig, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.