Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a sereghajtó otthonában hullajtott pontokat az Atlético Madrid – videóval

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójának szombati játéknapjának a zárómérkőzésén a sereghajtó Almería otthonába látogatott az Atlético Madrid.

(Photo by Francisco Macia/Quality Sport Images/Getty Images)

Az Atlético Madrid korán vezetést szerzett, a 2. percben Reinildo cselezte be magát a 16-oson belülre, majd az alapvonalról középre tett labdáját Ángel Correa vágta kapásból a kapuba. A 27. percben egyenlíteni tudnak a hazaiak, a 19 éves argentin középpályás, Luka Romero 20 méterről vette be a vendégek kapuját. Az Atleti ezt követően nyomott, hiszen nagyon szüksége van minden egyes pontra a madridi alakulatnak.

Az 57. percben sikerült megszerezniük ismét a vezetést, Rodrigo De Paul vezette rá a labdát a védőkre, majd 15 méterről ellőtte, ami irányt változtatott a menteni igyekvő Radovanovic lábán, így az a kapuban kötött ki. Azonban ezúttal is volt válasza az Almeríának, és ezúttal is Luka Romero tudott egyenlíteni, a 19 éves argentin ezúttal közelről lőtte ki a balfelsőt. Az Atlético Madrid ment előre a győzelemért, de a támadóharmadban rendre pontatlanok voltak, így 2-2-es döntetlent született a mérkőzésen.

Almería – Atlético Madrid 2-2 (1-1)
Helyszín: Power Horse Stadium (Almería), Vezette: A. Rojas
Gólszerzők: L. Romero (27., 64.) ill. A. Correa (2.), De Paul (57.)
Sárga lap: Embarba (90+3.) ill. Reinildo (40.)
Kiállítás:ill.

Almería: Maximiano – Pubill, Gonzáles, Radovanovic (Chumi 69.), Langa – Robertone (Lopy 82.), Baba – Romero (Arribas 69.), Viera (Melero 79.), Embarba – Lozano (Leo Baptistao 78.). Vezetőedző: Gaizka Garitano

Atlético Madrid: Oblak – Savic, Gabriel Paulista, Reinildo – Molina, Koke (M. Llorente 46.), De Paul (Witsel 82.), Barrios, Lino (Riquelme 46.) – Correa (Saúl 70.), Depay (Morata 69.). Vezetőedző: Diego Simeone

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 26. forduló végeredményei és további programja:
Péntek:
Real Sociedad – Villarreal 1-3

Szombat:
Granada – Valencia (Elhalasztva)

Barcelona – Getafe 4-0
Alaves – Mallorca 1-1
Almería – Atletico Madrid 2-2

Vasárnap:
14:00 Cádiz – Celta Vigo (Tv: Spíler2)
16:15 Real Betis – Athletic Bilbao (Tv: Spíler2)

18:30 Las Palmas – Osasuna (Tv: Spíler2)
21:00 Real Madrid – Sevilla (Tv: Spíler2)

Hétfő:
21:00 Girona – Rayo Vallecano (Tv: Spíler2)

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by Sofascore