Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbít Eb-győztes középpályásával az Inter! – sajtóhír

Rudy Galetti információi alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale meghosszabbítja Nicoló Barella szerződését, mely jelenleg 2026 nyaráig érvényes…

Rudy Galetti értesülései szerint az Inter 2029 nyaráig szeretné megújítani Nicoló Barella 2026-ig szóló kontraktusát. A felek az esetleges új szerződés néhány pontjáról már megegyeztek egymással, viszont a fizetési részére még nem tértek ki. Barella keresete jelenleg nagyjából bruttó 9 millió euró, de a hosszabbítás biztosan járni fog fizetéssel emeléssel. Barella egyértelműen a milánói gárda egyik meghatározó játékosa, emiatt nem meglepő, hogy az Inter magához szeretné láncolni még jó néhány évre. 

Nicoló Barellát 2019 nyarán először kölcsönvette az Inter a Cagliaritól, majd a szezon végén végérvényes szerződtette a fiatal középpályást. Barella egyértelműen a klub nélkülözhetetlen tagja lett az elmúlt években, de nem csupán csak a Nerazzurrinál, hanem az olasz válogatottnál szintén. Az Internazionale színeiben eddig minden sorozatot egybe véve 221 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 22 találatot és 49 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert bajnoki címet és két Olasz Kupát, valamint játszott már Európa-liga és Bajnokok Ligája döntőt. Az olasz nemzeti csapatban pedig neki is hatalmas része volt a 2021-ben megnyert Eb-t illetően.