Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: ítéletet hozott a klub is Dani Alvés kapcsán!

Mint arról mi is beszámoltunk, az FC Barcelona korábbi brazil játékosát, Dani Alvest szexuális erőszak vádjával bűnösnek találták és több éves börtönbüntetést szabtak ki rá. A bíróság ítéletét követően a Barca is meghozta a magáét, sokak értetlenkedését kiváltva (…)

(…) A katalánok honlapjáról ugyanis a hivatalos ítéletet követően hamar lekerült a ‘legendás játékosok’ listájáról Dani Alves, akit a Barca honlapján ‘a valaha volt legjobb jobbhátvédjeként’ ismertek el.

A szemfüles szurkolók hamar kiszúrták a változást, értetlenkedve állva mindez előtt, ugyanis szerintük a mindig csupa-szív Dani Alves pusztán a pályán elért eredményei vitathatatlanok: az összesen 431 mérkőzés (a nem hivatalosakat is beleszámítva); a 3 klubvilágbajnoki cím; a 3 Bajnokok Ligája elsőség; a 3 európai Szuperkupa; a 6 spanyol bajnoki cím; a 4-4 spanyol Király-kupa valamint spanyol Szuperkupa győzelem.

A Barcánál szurkolói nyomásra, azok után, hogy február 26-án törölték, két nappal később visszahelyezték Dani Alves a dicsőségfalra – Furcsa módját választva ezzel az állásfoglalásnak.