Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Hoztam egy döntést Mbappé kapcsán, ami lehet jó, de lehet hogy rossz!”

Úgy tűnik, hogy a Paris Saint-Garmain vezetőedzője, Luis Enrique meglehetősen furcsa módját választja annak, ahogyan a távozóban lévő Kylian Mbappé helyzetét kezeli az utóbbi időszakban.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

 

Mint ismert, a 25 esztendős klasszis nyári távozását lényegében mindenhol készpénznek veszik már. A szezon közbeni bejelentésnek viszont nem meglepő, hogy nagyon nem örült Luis Enrique vezetőedző, aki az utóbbi időben elkezdte lecserélgetni a csapat legjobbját, egyfajta üzenetet is címezve Mbappénak.

A spanyol tréner így tett péntek este is, azAS Monaco elleni idegenbeli találkozó szünetében. Luis Enrique a gól nélküli döntetlenre végződő találkozót követően ezúttal hosszabb indoklást is adott döntéséről.

“Hosszú ideje vagyok már a futballban ahhoz, hogy pontosan tudjam, hogy egy ilyen klubnak, mint a Paris Saint-Germain mindenféle tényező és megítélés fontos. Az én feladatom az, hogy a legjobb döntéseket hozzam meg a csapat számára. Nem akarok magyarázkodni, vitába kezdeni arról, hogy hoztam egy döntést.” – idézi az ESPN a korábbi spanyol szövetségi kapitány gondolatait.

“Előbb vagy utóbb, de Kylian (Mbappé) nélkül fogunk majd futballozni, hiszen nem lesz velünk. Mint már mondtam, fel kell készülnünk erre. Lehet hogy jó, de az is lehet, hogy rossz döntést hoztam, ugyanakkor számomra a klub érdeke az első!” – így Luis Enrique aki ezt megelőzően a Rennes ellen a 65. percben cserélte le Mbappét, most az AS Monaco ellen már a szünetben megtette ugyan ezt.