Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hatgólos mérkőzésen ütötte ki a Villarreal a Granadát – videóval

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén a Villarreal látta vendégül a Granadát.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

A vezetést a 7. percben szerezte meg a Villarreal, Alexander Sörloth vett át egy labdát, majd kapásból 6 méterről a bal felsőbe lőtt. A 19. percben a norvég csatár meglövi saját maga és csapata második gólját is, Parejo keresztlabdáját vágta a kapuba Sörloth. A 32. percben pedig eldönti a találkozó sorsát a hazai alakulat, Parejo szögletére Capoue érkezett jól a röviden és a hosszú sarokba csúsztatta a labdát. A második játékrész elején a csereként beálló Guedes lőtte meg a negyediket Baena átadását követően. A 66. percben Sörloth mesterhármast szerez, Parejo szögletére érkezett hatalmas lendülettel a hosszú sarkon a támadó és közelről a kapuba bólintott. A hosszabbításban a Granada legalább a szépítő találatot megszerezte, a csereként beálló Corbenau állította be az 5-1-gyes végeredményt.

A Villarreal a győzelmével egy helyet javított a tabellán és fellépett a 12. pozícióba, a Granada pedig egyre kilátástalanabb helyzetben van, ugyanis a bennmaradást érő 17. helytől 10 pontra vannak.

Villarreal – Granada 5-1 (3-0)
Helyszín: Estadio de la Ceramica (Villarreal), Vezette: J. Pulido
Gólszerzők: Sörloth (7., 19., 66.), Capoue (32.), Guedes (47.) ill. Corbeanu (90+1.)
Sárga lap: Capoue (84.) ill. Piatkowski (15.), R. Sánchez (71.)
Kiállítás:ill.

Villarreal: Reina – Kiko, Bailly (Mandi 46. – Lekovic 62.), Mosquera, A. Moreno – Traoré (Morales 75.), Parejo, Capoue, Baena (Trigueros 62.) – G. Moreno (Guedes 46.), Sörloth. Vezetőedző: Marcelino

Granada: Batalla – Sánchez, Piatkowski (Bruno Mendez 63.), Miquel, Neva – Ruíz, Hongla (Corbeanu 63.), Villar (Melendo 82.) – Pellistri (Jozwiak 82.), Boye (Puertas 82.), Uzuni. Vezetőedző: Alexander Medina

A mérkőzés videós összefoglalója:

A La Liga 27. fordulójának eddigi eredményei és további programja:
Péntek:
Celta Vigo – Almería 1-0

Szombat:
Sevilla – Real Sociedad 3-2
Rayo Vallecano – Cádiz 1-1
Getafe – Las Palmas 3-3
Valencia – Real Madrid 2-2

Vasárnap:
Villarreal – Granada 5-1
16:15 Atlético Madrid – Betis (Tv: Spíler2)
18:30 Mallorca – Girona (Tv: Spíler2)
21:00 Athletic Bilbao – Barcelona (Tv: Spíler2)

Hétfő:
21:00 Osasuna – Alaves (Tv: Spíler2)

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by Sofascore