Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Boca Juniorsból igazolhat új védőt az Inter Miami – sajtóhír

DeAndre Yedlin távozása után az MLS-ben szereplő Inter Miami együttese új hátvéd megszerzésén dolgozik…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint az Inter Miami le akarja igazolni a Boca Juniors jobbhátvédjét, Marcelo Weigandt-t, azonban a floridaiak által ajánlott 1 millió dollárnál többet kérne az argentin klub a játékosért, akinek június 30-ig érvényes a szerződése jelenlegi kenyéradójával.

A 24 esztendős jobbhátvéd a Xeneize saját nevelésű futballistája, eddig kizárólag kölcsönben hagyta el a csapatot, amikor 2020-2021 magasságában a Gimnasia La Platánál szerepelt. Weigandt a profik közti 2019-es bemutatkozása óta 72 mérkőzésen három gólt és hét gólpasszt jegyzett a Boca színeiben, azonban annak ellenére, hogy tavaly 32 mérkőzésen jutott szóhoz, az új edzőnél 2024-ben még egyetlen percet játszott tétmérkőzésen, úgy tűnik már nem számítanak a szolgálataira.

Weigandt az elmúlt években két-két hagyományos bajnoki címet és argentin szuperkupát, valamint egy-egy Copa de la Liga Profesionalt és Copa Argentinát nyert a Bocával.

A fiatal védő korábban rendszeres szereplője volt a különböző argentin korosztályos válogatottaknak, azonban a felnőtt nemzeti csapatban eddig nem vették őt számításba.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!