Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “túl sok lapot kapunk mostanában…”

A Real Madrid olasz mestere a Celta Vigo ellen játszott magabiztos győzelem után nyilatkozott, többek között Vinícius Júniur újabb sárga lapot érő megmozdulásáról…

(Photo by Federico Titone/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A hét közepén történt Orbán esetet követően ismét elszakadt a cérna Vinícius Júniur számára a Celta Vigo elleni mérkőzés folyamán, ahol ezúttal Mingueza került fellökésre, azonban a brazil csak úgy, ahogyan a Bajnokok Ligája mérkőzésen, ezúttal is csupán csak sárga lapot kapott a megmozdulásáért. A spanyol összecsapást követően, erről a csapat olasz mesterét is megkérdezték, aki így értékelt:

“Csúnya incidens volt, a bíró jól döntött, hogy a mezrángatásért és a lökésért is kiosztott 1-1 sárgát. Vini nagyon frusztrált volt. Amit a mérkőzés után mondtam neki, az természetesen kettőnk közt fog maradni, azonban ez egy olyan dolog amelyről beszéltünk már és még fogunk is. Az egész csapat túl sok lapot kap, és ez nehezíti a dolgunk. Bellingham esete is itt van például. Javulnunk kell ebben…”

– fejtette ki az olasz mester, arra utalva, hogy játékosainak jobban oda kell figyelnie a jövőben az ilyen és ehhez hasonló eseteknél.