Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: a klub korábbi játékosa veheti át Maurizio Sarri helyét! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben jártas Rudy Galetti információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio éléről távozni készülő Maurizio Sarri helyét a klub egykori játékosa, Miroslav Klose veheti át…

(Photo by Ivan Romano/Getty Images)

Ahogyan arról honlapunk is beszámolt, egybehangzó hírek alapján lemondott vezetőedzői posztjáról Maurizio Sarri, miután a Lazio az elmúlt négy tétmérkőzését rendre elveszítette. Rudy Galetti értesülései szerint a klub Miroslav Klosét nevezheti ki a helyére a szezon végéig, az egykori kiváló csatár 2011-2016-ig erősítette a neves olasz csapatot. 

Miroslav Klose 2016-2018-ig Joachim Löw segítője volt a német válogatottnál, 2018-2020-ig a Bayern München U17-es csapatának a vezetőedzőjeként dolgozott, 2020-2021-ig pedig újra segítőként tevékenykedett, ezúttal Hansi Flick mellett a Bayern München felnőtt együttesénél. Klose 2022 nyarán megkapta első komoly megbiztatását az osztrák Altach csapatától, ám a klub nem túl jó szereplése miatt már a szezon közben távoznia kellett.

Miroslav Klose egyébként 2011-2016-ig 170 tétmérkőzésen lépett pályára a Lazio színeiben, ezeken 63 találatig jutott. Társaival Olasz Kupát nyert.