Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Sosem unalmas, hogy ennyi mérkőzés van”

Az Európa-liga nyolcaddöntőjében a Liverpool 11-2-es összesítéssel jutott tovább a Sparta Praha elleni párharcból…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A Liverpool magyar középpályása, Szoboszlai Dominik az elmúlt hetekben tért vissza sérüléséből, és a párharc mindkét mérkőzésén eredményes tudott lenni, így boldogan értékelt a továbbjutást:

“A mérkőzés előtt nem gondoltunk a múlt heti eredményre, hanem úgy tekintettünk rá, mint egy új meccsre, amit meg kell nyernünk és megmutattuk, mennyire állunk készen. Valószínűleg úgy jött ide az ellenfél, hogy megpróbálja élvezni a meccset és tegyen valami különlegeset, de gyorsan megmutattuk, hogy itt nincs keresnivalójuk. Szereztünk négy gyors gólt, és a második félidőben sem álltunk le.”

“Őszintén, előtte fittebb voltam, de ahogy térek vissza, egyre jobban visszanyerem azt a formát, amelyben voltam, de ehhez kell még néhány mérkőzés” – mondta el a sérülését követő felépüléséről.

“Sosem unalmas, hogy ennyi mérkőzés van, nekünk és a szurkolóknak sem. Kemény, de minden sorozatra készen kell állnunk, hogy a trófeákért harcolhassunk, de ezért játszuk ezt a játékot” – tette hozzá a magyar válogatott csapatkapitánya a sorozatterhelésről.