Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az utcán inzultálták a szurkolók a Lazio játékosát

A pocsék formában lévő Lazio háza táján az edzőváltás mellett is történtek nem túl optimális események…

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images)

A Fotball Italia beszámolója szerint a Lazio játékosa, Ciro Immoblie feleségével és négy éves fiával volt annak iskolája közelében péntek délután, amikor néhány szurkoló szóban és fizikailag is bántalmazta őt, miután számonkérte a csapat és a labdarúgó gyengébb teljesítményét.

“Ez minden nap megtörténik velem. Húsz éve élek őrizet mellett, annyi halálos fenyegetés ér, csak nem csinálok ekkora felhajtást” – mondta el a klub elnöke, Claudio Lotito az eset kapcsán.

Ugyanakkor a Lazio a hivatalos oldalán egy olyan közleményt fogalmazott meg, melyben szolidaritásukat fejezték ki a játékos mellett. A klub egyúttal kijelentette, hogy minden verbális vagy fizikai erőszakos cselekményt határozottan és indoklás nélkül egyhangú elítélésben kell részesíteni.

A rutinos olasz válogatott támadó 2016 óta 331 mérkőzésen 206 gólt szerzett a fővárosi csapat színeiben, mellyel az egyesület klubrekorderének mondhatja magát, azonban Immobile az aktuális idényben gyengébben teljesít, a bajnokságban hat, összességében tíz alkalommal volt eredményes a 2023-2024-es szezonban.

A Lazio kispadjáról a héten mondott le Maurizio Sarri, aki helyett Giovanni Martusciello vette át a csapat irányítását, ám a hírek szerint hosszabb távon Igor Tudor lesz a csapat edzője, akit hamarosan be is jelenthetnek.