Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “Vinícius fejlődni fog a közönség kezelésében…”

Az Osasuna elleni magabiztos győzelmét követően nyilatkozott Carlo Ancelotti, aki kifejezetten elégedett a csapat és Vinícius formájával…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A Girona újabb vereségét követően a Real Madrid immár 10 pontra lépett el a katalán csapattól a tabella élén állva a 29. fordulót követően, Carlo Ancelotti pedig nem hagyta szó nélkül a csapat remek teljesítményét:

“Nagyon büszke vagyok a győzelmünkre, nagyon fontos három pontot szereztünk, amivel meg tudtuk erősíteni a pozíciónkat a tabella élén. Nagyon jó hangulatban mehetünk a válogatott szünetre.

Vinícius Junior egy döntő fontosságú játékos, nagyon sokat hozzátesz a csapat győzelmeihez, az Osasuna ellen is két találata volt, és az előző meccsen is betalált. Nagyon sokat fejlődött a labda nélküli mozgása is, nagyon gyors és nagyon jól időzíti a befutásait. Nagyon veszélyes játékos lett belőle az évek folyamán, ezt mindenki láthatja.

Hamarosan fejlődni fog abban is, ahogyan kezelje az ellenfelek szurkolóit, hiszen egy értelmes és intelligens emberről beszélünk…”

– fejtette ki a két hetes szünetre készülő olasz mester.