Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a klubigazgató rosszulléte miatt elmaradt egy mérkőzés – HIVATALOS

Egy sajnálatos esemény miatt elhalasztották az olasz bajnokság (Serie A) 29. fordulójának vasárnapi kora esti mérkőzését…

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

A Lega Serie A bejelentette, hogy elhalasztották a vasárnap 18 órára tervezett Atalanta-Fiorentina mérkőzést, miután a vendégek igazgatója, Joe Barone nem sokkal a meccs előtt rosszul lett és kórházba szállították.

Az olasz sajtó beszámolói szerint az amerikai származású igazgató néhány játékos társaságában kezdte rosszul érezni magát, akik ugyancsak megijedtek, így a milánói San Raffaele kórházba szállították őt mentőautóval. A labdarúgók is nagyon aggódnak, a felek ezért is döntöttek úgy, hogy ilyen körülmények között nem rendezik meg a mérkőzést.

Néhány héttel ezelőtt, máricus 4-én volt hat éve annak, hogy a Fiorentina akkori csapatkapitánya, Davide Astori egy Udinese elleni, idegenbeli mérkőzést megelőzően szívroham következtében életét vesztette.

Az 57 éves sportvezető a “violák” irányítását 2019 novemberében átvevő Rocco Commisso klubelnök jobbkezeként tevékenykedett.