Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: bajnoki riválistól érkezhet a brazil válogatott játékos? – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Manchester United együttesénél is kiszemelt a West Ham United brazil válogatott játékosa, Lucas Paqueta.

 

Az angol sportsajtó beszámolója szerint Paqueta neve az MU kívánságlistáján is szerepel, a “vörös ördögök” pedig akár játékost is adnának a 42-szeres brazil válogatott futballista játékjogáért cserébe.

A Transfermarkt által 65 millió euróra taksált 26 esztendős játékos árát az Daily Express szerint akár Harry Maguire, akár Scott McTominay játékjogának felajánlásával is csökkentené az MU, ahol Paqueta kétségtelen új színt hozhatna a csapat játékába, stabilitással a középpályán. Arról már nem is beszélve, hogy Premier League-es tapasztalattal is rendelkezik, ami segíthetné a beilleszkedését.

Lucas Paqueta 2022 augusztusának végén igazolt a Olympique Lyon együttesétől a West Ham Untiehez, ahol hamar kulcsjátékos lett. A Flamengo-nevelésű középpályás 74 találkozón szerepelt eddig a ‘kalapácsosoknál’: 12 gólt és 13 gólpasszt jegyez, míg alapembere volt a elmúlt idényben Európai-konferencialigát nyerő csapatnak.

Az angol sportsajtóban a szakírók egyértelmű véleménye, hogy Paqueta ‘kinőtte’ a West Ham együttesét, a nyáron pedig elhagyja majd a londoni klubot – Kíváncsian várjuk, merre vezet majd az útja!?