Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Liverpool kinevezte új sportigazgatóját! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos közleményében számolt be arról, hogy a következő szezontól Richard Hughes lesz a csapat sportigazgatója…

Kinevezte új sportigazgatóját Richard Hughes személyében a Liverpool. A skót szakember a 2024/2025-ös idénytől fogja betölteni az alábbi posztot, aki jelenleg a Bournemouthnál dolgozik technikai igazgatóként. Richard Hughes tíz esztendeje dolgozik az alábbi pozícióban a klubnál, ahol egyébként játékosként is megfordult. A Liverpoolnál nem mellesleg együtt fog dolgozni Michael Edwardsszal, aki korábban szintén volt a ‘Vörösök’ sportigazgatója, ő futballügyi vezérigazgatóként fog tevékenykedni ezúttal. 

Richard Hughes megfordult az Atalanta, majd az Arsenal utánpótlásában is, majd 1998 nyarán szerződtette őt a Bournemouth, ahol 2002-ig játszott. Innen a Portsmouthoz került, a klub akkoriban a Premier League-ben szerepelt. Egy kisebb kitérőt leszámítva 2011-ig erősítette a csapatot, ráadsául társaival 2008-ban FA-kupát nyertek. Később visszatért a Bournemouthoz egy év kihagyás után, majd 2014 nyarán végleg visszavonult. Ezt követően lett a klub technikai igazgatója.