Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a Boca Juniors legújabb tehetsége is a kiszemeltek között! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Manchester United együttesének az érdeklődését is felkeltette a Boca Juniors középhátvédjének, Aaron Anselmino-nak a fejlődése.

 

A 18 esztendős tehetség 2024 januárja óta a Boca első csapatának a tagja, ahol bemutatkozásának jutalma egyből egy hosszabb, 2028 év végéig szóló szerződés lett a patinás argentin csapatnál.

Anselmino paici értékét ugyan még csak 300.000 euróra taksálják (Transfermarkt), köszönhetően annak is, hogy eddig csupán két alkalommal játszott a Bocában (egy-egy bajnokin és kupamérkőzésen, márciusban – a szerk.).

Az argentin források szerint az Manchester United együttese éppen a fiatal játékos karrierjének korai szakaszát szeretné meglovagolni, hiszen az angolok megfigyelői roppant jó véleménnyel voltak a Anselmino játékáról, akit a jövő nagy argentin védőjének tartanak hazájában. Éppen ezért, az MU egyes források szerint már fel is vehette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, állítja az argentin Radio Mitre Córdoba.

Manchesterben a közönségkedvencnek számító honfitárs, Lisandro Martinez példája is jól mutatja, hogy érdemes argentin futballistát szerződtetni, ráadásul a világbajnok Martinez, aki pillanatok alatt beilleszkedett a “vörös ördögöknél” mentora is lehetne a fiatal Anselminonak.

Argentin beszámolók szerint Aaron Anselmino kivásárlási árát 17,2 millió fontra taksálják.