Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg Törökországban maradhat az Atlético Madrid védője – sajtóhír

Spanyol satóhírek szerint a török labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce végleg szeretné megszerzeni Caglar Söyüncüt. 

 (Photo by ANP via Getty Images)

A spanyol AS információi szerint Caglar Söyüncü, aki a török Fenerbahce csapatánál játszik kölcsönben az Atlético Madridtól, végleg Törökországban maradhat. Ehhez azonban az szükséges, hogy a spanyol klub lejjebb vigye azt az összeget, amit a játékosért kérne a végleges szerződtetésért. Az Atlético a hírek szerint 15 millió eurót szeretne kapni a játékosáért, de ezt az összeget sokallják a törökök, emiatt pedig már szóltak is a spanyoloknak.

A hírek szerint maga Söyüncü is hajlik arra, hogy a megfelelő feltételek teljesülése esetén a török klubban folytassa a pályafutását.  A török játékos három hete arról beszélt, hogy még mindig élő szerződése van a spanyol klubbal, annak ellenére, hogy kölcsönben van:

“Szerződésem van az Atlético Madriddal. A következő hat hónap nagyon fontos. Ha szerencsésen zárjuk a szezont, akkor szerintem egyértelmű lesz a helyzetem. Az edző lehetőséget ad nekem, és én mindent megteszek. Ha megnyerjük a bajnoki címet, akkor tudni fogom, hol fogok játszani a következő szezonban”

– mondta a játékos, utalva egy esetleges folytatásra a török klubnál.