Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Öt perc után betalált a magyar légiós, idegenben nyert a csapata – videóval

Az izraeli bajnokság (Ligat ha’Al) felsőházi rájátszásában a Maccabi Bnei Raina a legutóbbi fordulóban a Maccabi Haifa vendégeként lépett pályára…

A Maccabi Bnei Raina értékes skalpot gyűjtött be idegenben a Maccabi Haifa 2-1-es legyőzésével. A vendégek villámgyorsan, mindössze az ötödik percben megszerezték a vezetést, amikor egy jobb oldali szögletet követő kapu előtti kavarodás végén Koszta Márk lőtte a hálóba a játékszert. Bár a hazaiak átvették az irányítást, közvetlenül a szünet előtt a Bnei Raina szerzett újabb gólt, a 44. minutumban a venezuelai Freddy Vargas találata duplázta meg a vezetést. A Maccabi Haifa hiába játszott fölényben a mérkőzés nagy részében, erejéből csak egy szépítő gólra futotta a hajrában, mellyel ugyan szorossá tette a végjátékot, egyenlíteni azonban már nem tudott, így a magyar légiós csapata értékes pontokat szerezve erősítette meg ötödik helyét.

A 27 esztendős magyar támadó a múlt tavasszal szerzett nyolc találatához képest, negyedik alkalommal volt eredményes az aktuálisan futó idényben.

Maccabi Haifa – Maccabi Bnei Raina 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Khalaili (80.), ill. Koszta M. (5.), F. Vargas (44.)

A felsőházi rájátszás aktuális állása

Standings provided by Sofascore