Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: véget ért a Freiburg kulcsjátékosának szezonja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint ebben a szezonban már nem léphet pályára a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Freiburg együttesének kulcsjátékosa, Matthias Ginter.

(Photo by Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images)

A Kicker legfrissebb beszámolója alapján ebben a szezonban már nem láthatjuk a pályán Matthias Gintert. Ennek oka a német szaklap értesülései szerint az, hogy Ginter kés alá feküdt, és megműttette az Achilles-inát. A középhátvéd már régebb óta bajlódott ezzel a problémával, de az orvosi beavatkozást mindig halasztgatta, mivel nyitva akarta hagyni annak az esélyét, hogy behívót kapjon Julian Nagelsmanntól a német válogatottba. Ám mivel a 30 éves játékossal egyszer sem számolt a szövetségi kapitány, ezért Ginter úgy döntött, hogy nem halogatja tovább a műtétet. A beavatkozást követően értelemszerűen már esély sincs arra, hogy a védő pályára lépjen a hazai rendezésű kontinenstornán, de így jóval hamarabb pályára léphet majd a következő szezonban, mintha az Európa-bajnokság után műttette volna meg magát.

Mindazonáltal a nemzetközi kupaporondért még papíron harcban lévő Freiburg számára érzékeny veszteség Ginter kiválása, hiszen a középhátvéd ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 meccsen 2851 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 2 gólpasszt is kiosztott.