Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megsérült a Manchester United két védője – HIVATALOS

Kellemetlen hírekről számolt be a Manchester United, ugyanis az angol klub a csapat két hátvédjét is hosszabb időre elvesztette…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Manchester United hivatalos oldalán arról számolt be, hogy az elmúlt napokban a csapat két középhátvédje, Victor Lindelöf és Lisandro Martínez egyaránt megsérült, és mindketten legalább egyhónapos kihagyásra számíthatnak.

A svéd védő múlt szombaton, a Brentford ellen szenvedett combizomsérülést, le is kellett őt cserélni a második félidőben. Lindelöf 19 bajnokin lépett pályára az idényben, mivel december-január környékén egyszer már hetekig harcképtelen volt egy ágyéksérülés miatt.

A térdsérüléséből visszatérő Martínez éppen Lindelöföt váltotta a hétvégi bajnokin. A világbajnok védő azonban a közel két hónap kihagyása után hiába lépett ismét pályára, az egyik edzésen vádlihúzódást szenvedett, amely miatt újból harcképtelenné vált. A 26 esztendős labdarúgó az idény hajrájához közeledve eddig csupán kilenc PL-mérkőzésen került bevetésre sorozatos sérülései miatt.

A Manchester United jelenleg a hatodik helyet foglalja el az angol bajnokságban, és még bízik benne, hogy feljebb kerülhet a PL tabelláján.