Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi újra edzésbe állt, hamarosan visszatérhet a pályára

Az argentin válogatott csapatkapitánya az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódott, és klubcsapata mérkőzései mellett a vb-címvédő nemzeti csapat legutóbbi felkészülési meccseit is kihagyta…

(Photo by Johnnie Izquierdo/Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Inter Miami megerősítette, hogy a csapat legjobb játékosa, Lionel Messi kedden ismét edzésbe állt, és minden jel arra mutat, hogy a szerdai CONCACAF Bajnokok Ligája-negyeddöntőben kezdőként újra pályára léphet.

A 36 éves klasszis március 14-én, a Nashville SC elleni CONCACAF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben sérült meg, amely következtében három bajnoki mérkőzést (csak egyet nyertek meg nélküle), és az argentin válogatott márciusi felkészülési találkozóit egyaránt kihagyni kényszerült.

“Ma újra velünk edzett. Majd holnap kiderül, játszhat-e, még van 24 óránk eldönteni” – jegyezte meg Gerardo “Tata” Martino vezetőedző.

Az Inter Miami a sorozat negyeddöntőjében a mexikói CF Monterrey csapatával találkozik. A párharc első mérkőzését szerdáról csütörtökre hazai pályán vívják, míg a visszavágóra egy héttel később idegenben kerül sor.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!