Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: három alapember játéka is kérdéses az Arsenal elleni mérkőzésre

A német rekordbajnok vezetőedzője, Thomas Tuchel számolt be a rossz hírről a szurkolóknak pénteken kora délután…

(Photo by A. Beier/FC Bayern via Getty Images)

A Bayern München 50 éves trénere a szombati Heidenhem elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy több játékosa, nevezetesen Manuel Neuer, Kingsley Coman, Leroy Sané, Noussair Mazraoui és Aleksandar Pavlovic sem biztos, hogy bevethető lesz az Arsenal elleni keddi Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágóján. A nagyobb érvágás valószínűleg az előbbi három labdarúgó kimaradása lenne, de a jövő heti összecsapásig mindent megtesznek azért a bajorok, hogy az alapembereik bevethetők legyenek. Akik pedig biztosan nem léphetnek pályára sérülés miatt, az Sacha Boey és Bouna Sarr.

“Keddig mind az ötüket kímélni kell. A hétvégi keretbe nem kerültek be, de keddre is nagyon kérdésesek” – mondta Tuchel a Sky Sports-nak arra a kérdésére, hogy miért nem nevezte őket a hétvégi bajnoki találkozóra.

A Heidenheim elleni bajnoki találkozót szombaton 15:30-as kezdéssel rendezik meg, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés pedig jövő héten kedden 21:00-kor veszi kezdetét.