Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: visszatérne a Serie A-ba a “kegyvesztett támadó”! – sajtóhír

A neves La Gazzetta dello Sport értesülései szerint visszavágyik az olasz bajnokságba (Serie A) a jelenleg az angol Aston Villa együttesénél kölcsönben szereplő Nicoló Zaniolo.

 

Az AS Románál korábban berobbanó, majd az olasz fővárosból 2023 februárjában sietve Törökországba, a Galatasaray együtteséhez távozó Zanioló azok után, hogy sikeresen “újra felépítette” magát a Galatánál, a mostani idényt már az Aston Villa együttesénél kezdte kölcsönben.

A nagy reményű birminghami szerződés azonban finom szólva sem a játékos számításai szerint alakult, hiszen ugyan Zaniolo játszott minden sorozatot figyelembe véve 35 tétmérkőzésen az idényben, többnyire csereként jutott szóhoz (összesen 404 perc erejéig – a szerk.), bár tegyük hozzá, így is szerzett három gólt.

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy a nyáron kölcsönszerződése lejártával Törökországba visszatérő Zaniolo szeretne újra egy TOP-bajnokságban futballozni, legszívesebben visszatérve a Serie A-ba.

A hírek szerint olasz kérőkből nem is lesz hiány, hiszen máris hallani a Napoli vagy a Fiorentina érdeklődéséről, akik bizalmat szavaznának akár már most a 24 esztendős játékosnak.

Egy biztos, Zanioló jövőbeni terveihez a Galatasaray együttesének is lehet egy-két szava, hiszen a törökök 2027 nyaráig kötöttek szerződést a 16-szoros olasz válogatott játékossal., akinek a piaci értékét jelenleg 20 millió euróra taksálják.