Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Lazio kulcsemberével erősítenek! – sajtóhír

Az olasz transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már arról, hogy a Juventus együttese közel áll ahhoz, hogy szabadon igazolható játékosként a nyártól Torinóban foyltassa pályafutását Felipe Anderson.

A bajnoki rivális Lazio kulcsembere egybehangzó olasz beszámolók szerint nem hosszabbítja meg 2021 nyarán megkötött szerződését a Lazioval (előtte 2013 és 2018 között is volt már a rómaiak játékosa – a szerk.), így szabadon igazolható játékosként válthat.

A 30 esztendős támadó Fabrizio Romano szerint olyannyira a Juventus célkeresztjében szerepel, hogy a torinóiak formálisan is keresték már Andersont, akivel szóban meg is egyezhettek a közös folytatásról. Amennyiben igazak Romano előbbi feltevései, úgy már csak a szerződés hosszáról, vagy a fizetés mértékéről kell megegyeznie a feleknek, és Felipe Anderson a Juve első nyári érkezője lehet.

A korábbi kétszeres brazil válogatott játékos szerződtetése amolyan ‘tipikus lépés’ a Juventustól, hiszen jó olasz módi szerint ingyen szereznék meg a Serie A-t jól ismerő, karrierje során az olasz élvonalban már bizonyító (244 találkozón eddig 43 gól és 50 gólpassz – a szerk.) játékost.