Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan aláírja új szerződését a Newcastle United kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese mindenben megegyezett kulcsjátékosával, Joelintonnal a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Hosszú ideje pletykálnak arról, hogy a Newcastle United gárdája szeretné meghosszabbítani kulcsjátékosa, Joelinton szerződését. A brazil játékos ugyanis nélkülözhetetlen elemévé vált Eddie Howe rendszerének, ám a jelenlegi megállapodása 2025 végén le fog járni a “Szarkákkal”. A beszámolók alapján ennek okán a vezetőség már hosszú ideje tárgyalásokat folytat a 27 éves játékos képviselőivel, és a hírek szerint nemrég meg is történt az áttörés, ugyanis a felek minden fontos kérdésben meg tudtak egyezni. Ennek okán Joelinton hamarosan alá fogja írni új, 2028 nyaráig szóló szerződését, így még hosszú évekig robotolhat a középpályán a Newcastle mezében. A hírek szerint a hivatalos bejelentésre még a most futó idény vége előtt sor fog kerülni.

Joelinton 2019-ben érkezett a Newcastle együtteséhez a Hoffenheimtől 44 millió euróért cserébe, azóta 180 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a klub színeiben, amelyeken 25 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.