Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea világbajnoka elismerte, hogy nincs a legjobb formájában

Az angol bajnokságban (Premier League) gyengélkedő Chelsea egyik nagy fogása a minap beismerte, hogy egyelőre nem játszik önmaga legjobb formájában…

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

A Chelsea argentin középpályása, Enzo Fernández elismerte, hogy nincs olyan formában, amelyben korábban a világbajnokságon játszott:

“Megpróbálom visszanyerni a legjobb formámat. Úgy akarok érezni magam, mint az az Enzo, akit a világbajnokságon láthattatok. Ugyan egyre jobban érzem magam, még mindig nem tartom magamat 100 százszázalékosnak. Még mindig alkalmazkodom, és nem érzem teljesen önmagamnak magamat, igyekszem minél előbb eljutni oda. Amennyire csak lehet, minden nap keményen dolgozok ennek érdekében.”

A 23 esztendős középpályás az elmúlt bő egy év alatt 60 tétmérkőzésen hét gólt és öt gólpasszt jegyzett a londoni “kékek” színeiben.

Noha Fernández a mezőnyjátékot tekintve rendszerint csapata legjobbjai közé tartozik, a Chelsea jelenleg csak a kilencedik helyet foglalja el a Premier League-ben, és valószínűleg az egymást követő második idényben fog lemaradni a nemzetközi kupaszereplésről.