Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “nagyszerű fizikális állapotban van a csapatunk!”

A Mallorca legyőzését követően újabb lépéssel került közelebb a Real Madrid a spanyol bajnoki címhez, azonban a Manchester City elleni visszavágó élvezi jelenleg a prioritást…

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

A Real Madrid olasz mester nem bízta a véletlenre a Manchester City elleni visszavágót megelőzően a csapat összeállítását a hétvégi bajnoki forduló folyamán, hiszen a szokásos kezdőcsapat fele a kispadon kapott csupán csak helyet, hogy kipihenten várja a Bajnokok Ligájának negyeddöntőinek visszavágóját. A csapat azonban ennek ellenére is győzelmet tudott szállítani Ancelotti számára, így a listavezető igen jó hangnemben tudott nyilatkozni a fordulót követően.

“A csapat az egész szezonban egyben volt. Végig jó teljesítményt tudtunk nyújtani, és amikor nem jött ki a lépés, akkor is szívből küzdöttünk a bajnoki címért. Néhány játékost ma pihentette, de nem azért mert olyan fáradtak lennének. Mások is kaptak lehetőséget, és éltek vele. Fizikálisan a csapat nagyszerű állapotban van, azonban ez nem lesz döntő tényező a Manchester City elleni visszavágón, hiszen abban a csapatban is mindenki remek állapotban várja a találkozót…”

– fejtette ki az olasz mester, akinek a csapata először a Manchester City vendégeként lép pályára, majd hétvégén az FC Barcelonát fogadja a bajnokságban.