Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: véget ért az Újpest támadójának idénye! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy a 2023/24-es szezon hátralevő részében nem számíthatnak támadójukra, George Ganeára.

Nem alakultak túl jól az elmúlt napok az Újpest szempontjából. Nem elég ugyanis, hogy a csapat 4:1-re kikapott a szinte már biztos kiesőnek tekinthető Kisvárda otthonában, még a csapat támadója, George Ganea is megsérült. A 24 éves futballista sérüléséről pontos tájékoztatást nem adott a klub, de annyi kiderült a kommünikéből, hogy Ganea számára véget ért az idény, a felépülése hónapokat fog igénybe venni. A román játékos az alábbiakat mondta az Újpest hivatalos oldalának:

Számomra ez egy kifejezetten nehéz szezon, nem tudtam annyit játszani, mint amennyit szerettem volna, és most jött ez a sérülés is. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy erősebben térek majd vissza, és újra harcolni fogok a pályán az Újpestért és a nagyszerű szurkolóiért!

Valóban nem alakult túl jól Ganea számára ez a szezon, hiszen a támadó nem tudott magának állandó helyet kiharcolni az Újpest keretében, amit jól mutat, hogy a 26 találkozón, amin lehetőséget kapott, mindössze 734 percet tölthetett a pályán. Ganea ezeken a meccseken gólt nem szerzett, de 4 gólpasszt ki tudott osztani.