Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “egyetlen módja volt annak, hogy mi nyerjünk…”

A Real Madrid olasz trénere nem titkolta, miszerint végig a kontrákra való beállás volt a terve a Manchester City ellen lejátszott negyeddöntő visszavágóján…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Elképesztő izgalmakat és fordulatokat követően, tizenegyespárbaj döntött a Manchester City – Real Madrid mérkőzésen a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján az Etihad Stadionban, amelyet követően Carlo Ancelotti csapata jutott tovább az elődöntőbe. A Habfehérek ugyan megszerezték a vezetést, de ezt követően a hosszabbítás lefújásáig védték az eredményt, hogy meg legyen az esélyük a címvédő ellen, amelyre az olasz szakember is kitért a mérkőzést követően:

“Egyetlen módja volt annak, hogy ma győztesként távozzunk. Rodrygo gólja nagyon jól jött a mérkőzés elején, ezt követően pedig elszántan védtük az eredményt. Nagyon jól védekeztünk. A támadójátékunk lehetett volna jobb is, ám hátul kiemelkedőek voltunk. Ismét megmutattuk, hogy milyen odaadással tudunk küzdeni ezért a mezért. Mindenki leírt minket az odavágót követően, azonban mégis mi mentünk tovább…”

– zárta rövidre a győzelmet ünneplő Carlo Ancelotti.