Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: végleg kinevezte beugró edzőjét a Celta Vigo! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Celta Vigo együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy végleg kinevezte Claudio Giráldezt, aki Rafa Benítez menesztése után “beugróként” foglalta el a vezetőedzői pozíciót.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, bő egy hónappal ezelőtt a Celta Vigo vezetősége a gyenge eredmények miatt megköszönte Rafael Benítez munkáját. Az új vezetőedző megtalálásáig a második csapatot irányító Claudio Giráldezt nevezték ki, aki az idény első felében a klub második csapatát irányította.

Giráldez számára azonban a jelek szerint három mérkőzés elegendő volt arra, hogy meggyőzze a vezetőket arról, hogy ő az ideális választás a Rafa Benítez utáni időszakra. A klub ugyanis a mai nap folyamán bejelentette, hogy a 2024/25-ös idény végéig szóló szerződést adtak a 36 éves szakembernek. Giráldez az eddigi 3 meccse alatt egy győzelmet (Sevilla 1-2), egy döntetlent (Rayo Vallecano 0-0) és egy vereséget (Real Betis 2-1) könyvelhetett el. A csapat jelenleg a 17., azaz még épp bennmaradó helyen áll, három ponttal megelőzve a Cádiz együttesét.