Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niké Liga: hazai pályán játszott döntetlent a DAC – videóval

A szlovák bajnokság (Niké Liga) felsőházi rájátszásának 6. fordulójában az FC DAC 1904 gárdája a Rózsahegyet fogadta a MOL Arénában…

 

Az FC DAC 1904 szombaton a kora esti órákban gól nélküli döntetlent játszott a Rózsahegy ellen a MOL Arénában. A szerdahelyiek aktívabban kezdték a találkozót, azonban csak elvétve alakítottak ki gólhelyzeteket, így a vezetést sem tudták megszerezni. A gól nélküli első félidőt követően a szünet után egyre markanásabb lett a DAC mezőnyfölénye, Xisco Munoz együttese többször is kapujához szegezte ellenfelét, amely a kontrákra kényszerült, de ennek nem lett meg az eredménye. A hazaiak képtelenek voltak bevinni a győztes találatot, így egymás után másodszor játszottak gól nélküli döntetlent és négy fordulón belül harmadszor remiztek.

A csallóközi gárda magyar játékosai közül Csinger Márk végig játszotta a találkozót, Vitális Milánt pedig a 88. percben cserélték le.

A DAC döntetlenje közben a Zsolna győzni tudott, így kétpontos lépéselőnybe került a harmadik helyen négy fordulóval a rájátszás vége előtt.

FC DAC 1904 – Rózsahegy 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

A felsőházi rájátszás aktuális állása

Standings provided by Sofascore