Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is bizonytalan az Inter kulcsemberének jövője – sajtóhír

Ugyan az olasz sajtóban már hosszabb ideje folyamatosan cikkeznek arról, hogy az Inter hamarosan meghosszabbítja csapatkapitánya szerződését, mindenre továbbra sem került sor…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint az olasz sajtóban közölt hírek ellenére továbbra sem született megállapodás Lautaro Martínez 2026-ig szóló szerződésének megújításáról az Internél, így változatlanul bizonytalan az argentin csatár milánói jövője.

Racing Clubnál nevelkedő 26 éves argentin támadót a Nerazzurri 2018 nyarán szerződtette, a szertelen fiatal csatárból pedig mostanra a milánói gárda nélkülözhetetlen gólgyárosa vált. Martínez vezetőszerepe révén a mostani szezontól kezdve a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Az elmúlt években sorra boronálták őt össze az angol vagy a spanyol bajnokság élcsapataival, tavaly nyáron pedig szaúdi ajánlatokkal bombázták őt, azonban az argentin mindannyiszor hűséges maradt az Interhez. Ugyanakkor hiába téma hónapok óta a szerződése megújítására, a jelek szerint bizonyos akadályok továbbra is fennállnak.

Martínez az aktuális idényben 28 mérkőzésen szerzett 23 találatával vezeti a Serie A góllövőlistáját, valamint a Bajnokok Ligájában is eredményes volt kétszer.

A világbajnok csatár mostanáig 277 mérkőzésen 128 találatot szorgoskodott össze az Inter színeiben.