Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a következő szezonra is marasztalná rutinos játékosát az Atlético Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid együttese szerződést hosszabbítana rutinos játékosával, Axel Witsellel.

(Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján komoly átalakulások várhatóak a nyár folyamán az Atlético Madrid keretében. A hírek szerint ezek a változások leginkább a védelmet érinthetik, ugyanis a források úgy tudják, hogy Mario Hermoso nem fogja meghosszabbítani az idény végén lejáró szerződését, míg Stefan Savic, Caglar Söyüncü és Reinildo Mandava távozása is szinte biztosra vehető. A lejáró szerződésű játékosok táborát erősíti Axel Witsel is, ám a beszámolók alapján az ő maradására igen jó esélyek mutatkoznak. Witsel két szezonnal ezelőtt érkezett a “Matracosokhoz”, ahol az első percektől kezdve fontos szerepet szánt neki Diego Simeone, igaz nem a középpályán, hanem a védelem tengelyében. A belga játékos azonban itt is meg tudta állni a helyét, és a hírek szerint a vezetők olyannyira elégedettek is a teljesítményével, hogy szeretnének vele szerződést hosszabbítani a következő szezonra. A spanyol sajtó úgy tudja, hogy Witsel is szívesen maradna a spanyol fővárosban, így igen hamar megszülethet a megállapodás a felek között.

Axel Witsel az Atlético Madrid színeiben eddig 89 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólig és 1 gólpasszig jutott. Piaci értékét 4 millió euróra teszi a transfermarkt.