Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nem hosszabbít, az MLS-be távozik a csapatkapitány! – sajtóhír

A Real Madriddal kapcsolatos híresztelésekben rendre élen járó Marca című lap beszámolója szerint Nacho Fernandez nem marad nyártól a blancóknál. A saját nevelésű játékos a hírek szerint az észak-amerikai profi labdarúgó-ligába tart.

A madridi székhelyű sportlap úgy tudja, hogy Nacho nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, karrierje utolsó lépéseként pedig az MLS-be szerződne, “levezetni”.

A Marca egyelőre nem nevezett meg lehetséges célállomásokat, az nemzetközi sportsajtóban azóta a Los Angeles-i csapatok egyikét, a LA Galaxy-t vagy az LAFC-t emlegetik, de az Inter Miami neve is előkerült már.

Mint ismert, a 34 esztendős Nacho a Real Madrid csapatkapitányaként egy éve még hosszabbított szerződést szeretett klubjával, és bár nem számított alapembernek Carlo Ancelotti kezdőcsapatában (különösen akkor nem, ha mindenki egészséges, ami idén ritkán fordult elő a blancókkal -a szerk.), ugyanakkor megbízhatóságával és tapasztalatával így is alaposan kivette a részét a blancók meneteléséből mind a spanyol bajnokságban (25 meccs), mind pedig a Bajnokok Ligájában (10 meccs).