Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli támadójával pótolná Mbappét a PSG – sajtóhír

A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő párizsiak az olasz élvonalat erősítő (Serie A) nápolyiaktól szerződtetnének szélsőt.

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Paris Saint-Germain a Napoli kiválóságával, Khvicha Kvaratskheliával pótolná Kylian Mbappét. A francia sztárcsapat 80 millió eurót és Randal Kolo Muanit adná egy szezonra kölcsönbe az olaszoknak, akinek a teljes fizetését továbbra is ők állnák.

A tekintélyes olasz lap szerint a nápolyiak elnöke, Aurelio De Laurentiis megakarja tartani grúz támadóját, azonban a PSG vezetőségével nagyon jó kapcsolatot ápol, így akár az üzlet létrejötte sem lehetetlen a két csapat között.

Kvaratskhelia 2022-ben érkezett a Napolihoz a Dinamo Batumi csapatától mindössze 13,3 millió euróért cserébe. A még mindig csak 23 éves támadó azóta 86 tétmérkőzésen léphetett pályára a klub színeiben, amelyeken 24 gólt és 26 gólpasszt jegyzett. A grúz labdarúgó az első szezonjában –többek között az ő kiváló játékának is köszönhetően- a nápolyi együttessel megnyerte a bajnokságot, valamint az Olasz Kupát is.