Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan megkörnyékezte az argentin edzőt – sajtóhír

Azok után, hogy felröppentek a távozásáról szóló hírek, az AC Milan máris felvette a kapcsolatot az argentin sikeredzővel…

(Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images)

Germán García Grova információi szerint az edzőt kereső AC Milan vezetősége felvette a kapcsolatot a szaúdi Al-Ittihadtól távozni készülő Marcelo Gallardo képviseletével, és a felek hamarosan találkozhatnak egymással.

Gallardo a tavaly novemberi kinevezése óta 30 meccsen irányította az Al-Ittihadot, amely ebből 14 találkozót nyert meg és 13-at vesztett el három döntetlen mellett.

A 48 éves argentin sikeredző azelőtt 2014 és 2022 között 14 trófeát nyert a River Plate edzőjeként: többek közt az argentin bajnokságot, helyi kupát, valamint nemzetközi címeket is elhódítottak, mint például 015-ben és 2018-ban a Libertadores-kupát, 2014-ben a Copa Sudamericanát nyerték meg, három alkalommal pedig a Recopa Sudamericanát zsebelték be.

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan az idény végén meneszteni fogja a csapatot öt éve irányító Stefano Piolit, akivel megnyerték a Serie A 2021-2022-es idényét.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!